HondenverzekeringVergelijk en vind een goedkope hondenverzekering. U kunt voor uw hond vergelijken welke verzekeraars de meest voordelige hondenverzekering aanbieden. Kijk naar de mogelijkheden van een goedkope hondenverzekering, u kunt deze direct online afsluiten. Even rondkijken kan u vele euro's premie per jaar besparen!

Verzekeraar Hondenverzekering Premie / mnd Opmerkingen
OHRA OHRA Hondenverzekering euro 26,= Voordelig
Kruidvat Kruidvat Hondenverzekering euro 26,= Goedkoop
HEMA Hema Hondenverzekering euro 26,= Compleet
Petplan Petplan Hondenverzekering euro 32,= Compleet
Proteq Proteq Dier & Zorg Hondenverzekering euro 36,= Vrij duur

Zie onze wijze van vergelijken. Bijgewerkt op 24 augustus 2012.

Vind hier de goedkoopste verzekering voor uw hond. Vergelijk de verschillende verzekeraars en maak een vergelijking van de goedkoopste verzekering van 2012 voor de zorgkosten van uw hond.

Verzekering voor uw hond

Een hond houden is niet gratis. U betaalt voor een goede voeding en verzorging. En dat doet u natuurlijk met alle liefde. Want uw hond is toch een dierbaar bezit! Tegenwoordig kunnen de medische kosten voor uw hond hoog zijn. Inentingen, pillen, behandelingen tegen allerlei kwalen zijn vaak onvermijdelijk. En u kunt zomaar bij de dierenarts zitten met uw hond, die een vervelend ongeluk is overkomen. Een aanrijding, of een interne zwelling, er kan van alles zijn. Met een hondenverzekering weet u zeker dat u voor hoge medische kosten in elk geval verzekerd bent. Wel een zo gerust gevoel. Kijk verder bij de verschillende verzekeraars voor een goedkope hondenverzekering.


(C) 2011-2012 - Dierenverzekeringvergelijken.net